Accident rutier între Vâlcele și Turda

Data publicării:
ACCIDENT VALCELE

Accidentul a avut loc într-o zonă în care se circulă pe două benzi pe sens. Cu toate acestea, unul dintre șoferi a intrat pe contrasens, a lovit o altă mașină care se deplasa dinspre Turda spre Cluj-Napoca și a proiectat-o într-un camion. Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic, încât a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru a-l scoate pe unul dintre șoferi dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Șoferul care a provocat acicdentul a fost transportat la Spitatul Județean de Urgență din Cluj Napoca, cu fractură de femur.

"În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit că ar fi vorba de o neadaptare a vitezei într-o curbă la stânga și o pătrundere pe contrasens, care au dus la rănirea unui conducător auto. Bărbatul a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate. Doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și s-a stabilit că rezultatul este 0", a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Circulația a fost oprită timp de aproximativ 15 minute pe sensul de mers dinspre Turda spre Cluj-Napoca. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact care au fost cauzele accidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri