Baschet. All Star Game, la Cluj

Data publicării:
150414 ALL STAR

Vedetele Ligii Naţionale masculine se vor întrece în această seară într-un meci de gală. Pentru stelistul Virgil Stănescu, ajuns la 37 de ani, partida ar putea fi ultima din cariera de jucător.

"Ar putea fi ultimul meci într-o calitate oficială, ceea ce pentru mine este o bucurie că este la Cluj. Mereu m-am simtit ca acasă aici şi vreau să le mulţumesc clujenilor pentru acest lucru", a declarat acesta.

"Sper să fie un meci frumos, un spectacol care să fie o propagandă plăcută baschetului", a spus Mihai Silvăşan, de la U Mobitelco Cluj.

"Vrem să avem un spectacol sportiv fără încrâncenare, se apropie play-off-ul, aceşti sportivi practic ar avea singura lor şansă să se manifeste fără presiune, să-şi arate talentul şi îndemânarea", a declarat Horia Păun, preşedintele FR Baschet.

Absenţa din echipa Nordului a lui Josh Sparks i-a surprins neplăcut pe suporterii Universităţii Cluj. Totuşi, organizatorii au găsit o soluţie pentru ca starul american să fie prezent la meciul din această seară.

"Eu, în calitate de co-organizator, o să doresc să-l invităm, să-i dăm un wild card", a spus Mircea Cristescu, preşedintele executiv al U Mobitelco Cluj.

"Putem să-l înscriem forţat la concursul de slam dunk", a sugerat Horia Păun, preşedintele FR Baschet.

All Star Game-ul masculin va putea fi urmărit în direct la DigiSport 2, de la ora 19.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri