Fotbal. Absenţe importante din echipa Universităţii Cluj pentru meciul cu Astra

Data publicării:
veselovsky

Dacă recuperarea va decurge fără probleme, portarul va reveni între buturi cel mai devreme în decembrie, la meciul din Cupa Ligii, cu Dinamo.

"Aseară a fost operat de menisc şi va reveni, sperăm, în patru săptămâni alături de grup. Ne pare foarte rău, este o pierdere importantă în cadrul echipei. Însă ştiam din momentul în care am venit la echipă că se poate întâmpla acest lucru. El şi-a dorit foarte mult să fie pe teren şi a tras de el", a afirmat antrenorul studenţilor, George Ogăraru.

Ceilalţi doi portari, Leonidas Panagopoulos şi Vladimir Niculescu, nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor tehnicianului, astfel că antrenorul a fost nevoit să recurgă la soluţii de avarie. Emilian Dolha a fost rechemat de la echipa a doua şi va fi în lotul Universităţii Cluj pentru partida cu Astra.

"Nu ştiu dacă va putea face faţă 90 de minute. S-a integrat rapid şi este un jucător profesionist, dar, bineînţeles, îi lipsesc meciurile la acest nivel, însă are calitate şi experienţă", a spus antrenorul.

Pentru meciul de sâmbătă, George Ogăraru nu se va putea baza nici pe serviciile mijlocaşului Paulinho, de asemenea accidentat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri