Fotbal. Jucătorii din Gruia, neplătiţi, dar favoriţi

Data publicării:
feroviari cfr cluj

"De mic copil am ţinut cu Dinamo, de pe vremea răposatului. Şi acuma mi-e simpatică echipa. Dar nu pot să zic că e un meci special, e un meci ca oricare altul, pe care trebuie să îl câştigăm neapărat, dacă ne dorim să rămânem sus", a declarat antrenorul Vasile Miriuţă. Acesta a afirmat că favorită pentru câştigarea partidei este formaţia CFR Cluj. "Pentru că suntem mai buni la ora asta", a completat tehnicianul.

Statistica îi dă dreptate acestuia. În ultimele 10 partide de campionat, jucătorii grupării clujene au bifat 6 victorii în faţa "câinilor roşii". Vasile Miriuţă recunoaşte, însă, punctele forte ale oaspeţilor de mâine. "Au jucători buni pe faza de atac, mă refer la Matei, Lazăr, Alexe, Bilinski, Rotariu. Sunt jucători care pot face diferenţa, jucători buni."

Deşi restanţele salariale i-au bulversat antrenamentele din ultima săptămână, antrenorul crede că momentul critic de la CFR Cluj va fi de abia în pauza competiţională.

"Mai sunt 2 luni şi în ăstea 2 luni, eu şi cu jucătorii mei trebuie să dăm totul sau tot ce avem mai bun în noi, să mai facem nişte puncte până la iarnă. Şi de la iarnă, cu bunul Dumnezeu înainte fiecare", a afirmat Vasile Miriuţă.

CFR Cluj se află la doar 3 puncte în spatele Stelei, pe poziţia a doua a clasamentului. Meciul cu Dinamo se joacă mâine, de la ora 21:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri