Fotbal. Paszkany a ajuns la fundul sacului

Data publicării:
PASZKANY

Jucătorii antrenaţi de Vasile Miriuţă nu şi-au mai încasat salariile de 4 luni. Într-o intervenţie telefonică la Divizia Locală, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a recunoscut că formaţia feroviară se confruntă cu probleme financiare.

"Nu mai este cum a fost din păcate şi suferim şi din această cauză şi trebuie să ne adaptăm cu toţii, inclusiv eu, şi toată lumea. Eu cred că avem capacitatea să redresăm situaţia la echipă şi financiar să găsim resurse pentru club", a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj.

Pentru a face rost de bani, Arpad Paszkany s-a înţeles cu omul de afaceri Ioan Bene, pentru vânzarea Bazei Sportive CUG, principalul teren de antrenament al feroviarilor.

"Nu ştiu dacă a fost vândută. Nişte discuţii au fost. Să vedem. Încă nu era 100% rezolvată problema", a mai spus Iuliu Mureşan.

În Gruia se anunţă vremuri grele. Cinci jucători, printre care fundaşii Piccolo şi Maftei, sunt la final de contract cu CFR, în timp ce alţi trei, Chanturia, Gabionetta şi Djokovic, joacă sub formă de împrumut la Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri