40.000 de turişti, pe litoral de Paşte şi 1 Mai. În Mamaia, 4 zile de cazare cu facilităţi incluse costă 1350 de lei

Data publicării:
litoral mare vara costinesti plaja 5399659-Mediafax Foto-Marius Smadu

Hotelierii de pe litoral sunt în febra pregătirilor. Mare parte din locurile de cazare au fost rezervate, iar acum se lucrează la ultimele detalii pentru ca turiştii să aibă o vacanţă reuşită. Şi ofertele sunt tentante.

Anca Nedea, manager hotel 4 stele: "Tariful este de 1344 ron pe pachet, de persoană, pachetul incluzând patru zile de cazare, cu trei mese incluse, două mese suplimentare, snacks-uri între mese principale, acces gratuit la SPA".

Poliana Căpitan, reporter Digi24 Constanţa: "În această perioadă, toate cluburile din staţiunea Mamaia vor fi deschise, iar patronii spun că turiştii vor avea parte de nenumărate surprize". 

Elena Vasile, PR club Mamaia: "Fiecare club va avea câte un cap de afiş, un invitat surpriză din partea fiecărui club, DJ sau un cântăreţ". 

Şi în aer liber turiştii vor avea parte de evenimente devenite tradiţie la deschiderea sezonului estival: parada maşinilor de epocă, a celor de teren, de raliu şi a motocicletelor.

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării: "Organizăm simultan, evenimente, în 5 locaţii de pe litoral, începând din nordul litoralului, şi anume de la Năvodari, continuând desigur pe plaja din Mamaia, Eforie apoi, Neptun, Mangalia şi staţiunea Costineşti". 

Dacă evenimentele vor lua ochii turiştilor, la capitolul aspect, staţiunile nu arată tocmai pregătite pentru debutul de sezon.

Poliana Căpitan, reporter Digi24 Constanţa: "Doamnele şi domnişoarele care vor dori să se plimbe pe faleza din Mamaia vor fi nevoite să renunţe la pantofii sau sandalele cu toc, întrucât, până atunci lucrările nu vor fi finalizate". 

Chiar şi aşa, agenţii din turism cred că sunt şanse ca turiştii să aleagă litoralul românesc într-o proporţie însemnată.

Cristian Bărhălescu, manager agenţie de turism: "Sunt convins de faptul că numărul va fi mai mare, pentru că românii vor să vină să vadă atât palmieri, cât şi telegondole, aquaparcuri şi, de ce nu, şantiere, care se vor finaliza cu trei noi pasarele în Mamaia". 

Tot de 1 Mai, pe plaja din Mamaia, Asociaţia Litoral Delta Dunării va lansa oficial, versiunea integrală a filmului de promovare a staţiunii.

reporter: Poliana Căpitan
operator: Cristi Caciauna

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri