Concurs de ciclism atipic. Au contat cunoştinţele generale dar şi cine a avut cel mai performant telefon

Data publicării:
ciclism

 

Organizatorii le-au dat concurentilor primele indicii: "Construcţie începută în 1936, cu piatra de temelie pusă de Carol al II-lea şi terminată la 1 iulie 1940. Pe timpul Războiului a fost un act cu derogare specială. Aţi aflat? Ne gândim!"

Unii chiar s-au gândit însă, în cele mai multe cazuri a contat cât de performant a fost telefonul mobil şi cât de rapidă a fost conexiunea la Internet.

Cu tot cu tehnică modernă şi Internet la dispoziţie, pentru unele echipe stabilirea traseului corect conform indiciilor s-a dovedit a fi o muncă mult mai dificilă decât mersul pe bicicletă în plin trafic. Unii s-au întors din drum, apoi s-au învârtit în cerc neştiind încotro să o apuce.

Pe lângă indiciile destul de dificile şi condiţiile de trafic din municipiu, dar şi gropile le-au dat mari bătăi de cap bicicliştilor aşa că au apărut defecţiuni...tehnice dar şi mici accidente.

Câteva dintre locaţiile alese de organizatori nu apar nici măcar pe google maps, aşa că, la un moment dat, toţi concurenţii au fost chiar pe cont propriu. Spre exemplu, concurenţii au aflat destul de greu că în această zonă a fost, pre vremuri, cinematograful Bulevard.

Trofeul a fost câştigat de echipa "Black Sea", formată din patru membri care nu au avut loc pe posiumul improvizat din trei scaune de plastic.

reporter: Oana Manoilă

operator: Cătălin Vârban

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri