Firmele de catering livrează acasă sarmale, cârnaţi şi cozonaci

Data publicării:
firme 20catering 20241212-40384

Doamna Georgeta a împachetat sute de sărmăluţe zilele acestea pentru gospodinele care din lipsă de timp preferă să comande bucatele tradiţionale de Crăciun direct de la firmele de catering.

"Pregătim cam de toate şi cârnaţi bio româneşti şi lebăr şi tobă şi ce se poate face tradiţional pentru Crăciun", a spus Georgeta Dumitriu, bucătar la un restaurant.

Iar clienţii au de ales. Bucătăresele sunt specialiste în sarmale preparate din carne de pasăre, vită sau porc. Pentru un kilogram, clienţii vor plăti 25 de lei. Cârnaţii tradiţionali sunt gătiţi în schimb după o reţetă secretă. De aceea sunt şi mai scumpi se justifică bucătăresele care spun că pentru un kilogram, gospodinele ar trebui să achite 28 de lei.

Rezultatul este delicios şi sănătos în acelaşi timp, spun bucătăresele care se laudă că folosesc doar produse sută la sută naturale.

"Totul se face manual, produsele sunt din ferma proprie, şi ca atare şi costurile sunt mai ridicate, dar mai bine mâncăm mai puţin, dar mai bun", a declaratIrina Bouroş, administratorul unui restaurant.

La firmele de catering poţi comanda însă nu numai sarmale şi cârnaţi ci şi aperitive şi dulciuri specifice Crăciunului. Iar telefoanele sună non stop.

"În general sunt cam 20 - 30 de comenzi. Fie că sunt cozonaci, fie tot pachetul de produse respectiv, tobă lebăr, caltaboşi, cârmaţi, cozonac, chec, sunt foarte multe", a mai spus Irina Bouroş.

Aşadar, dacă vreţi să le scutiţi pe gospodine de gătit, tot ce trebuie să faceţi este să daţi un telefon la firmele de catering. Pentru puţin peste 200 de lei, puteţi comanda bucate de Crăciun care să sature patru persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri