Părinţii nu-şi mai lasă odraslele singure, în tabere.

Data publicării:
tabara 2 mai

Nicolin a venit tocmai din Timişoara, la mare. Pentru prima dată a văzut cum arată tabăra din 2 mai. Şi-a adus aminte de copilărie şi a vrut să se întoarcă în timp, alături de fetiţa lui.

Administraţia taberei de la 2 Mai a luat decizia de a primi în tabără şi copiii însoţiţi de părinţi din cauză că nu există cerere pentru cazare.

De două sezoane încoace de când a fost luată această decizie, cele 200 de locuri din tabără sunt ocupate în fiecare săptămână, iar un sfert dintre ocupanţii săi sunt adulţi.

Şi chiar dacă un sfert din locatarii taberei sunt trecuţi de 30 de ani, asta nu înseamnă că locul este lipsit de bucuria şi exuberanţa copilăriei. Drept dovadă, fiecare microbuz care intră pe poartă este întâmpinat cu chiote de bucurie.

Dormiţi cu 75 de lei pe zi, şi cu trei mese incluse în preţ!

Cazarea se face în camere comune cu câte şase paturi în care pot dormi atât copii cât şi adulţi. Pentru o zi de cazare, care include şi trei mese zilnice preţul este infim.

"Costul de cazare şi masă în centrul de agrement este de 75 de lei pe zi de persoană!! Asta înseamnă cazare şi cele trei mese mic dejun, prânz şi cină", a declarat Liviu Ioana, administratorul taberei din 2 mai.

Dacă vă încântă ideea de a merge la 2 Mai în tabără ar fi indicat să sunaţi înainte, ca să fiţi siguri că sunt locuri disponibile, pentru că şi în tabăra de copii rezervările trebuie făcute din timp.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri