UPDATE: Libertatea lui Gigi Becali se va decide pe 3 aprilie

Data publicării:
becali 1

Gigi Becali vrea să iasă din închisoare, după ce a ispășit doi ani de detenție, perioadă în care a muncit la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi" și a scris două cărți.

Judecătorii Tribunalului Constanţa sunt cei care vor decide dacă Becali va scăpa de închisoare înainte de executarea totală a condamnării.

Procurorii DNA au susţinut că nu sunt îndeplinite condiţiile pentru ieşirea din penitenciar, deoarece lucrările scrise şi publicate de Gigi Becali nu sunt rezultatul unei cercetări ştiinţifice.

Latifundiarul din Pipera le-a spus judecătorilor că şi-a descoperit talentul de scriitor în spatele gratiilor şi că nu şi-a aşternut gândurile pe hârtie pentru a beneficia de reducerea pedepsei. El a subliniat că în scrierile sale abordează trei teme: politică, sport şi credinţă.

Judecătorii analizează cele declarate de Gigi Becali şi de apărătorul său, precum şi depoziţia procurorului şi vor decide dacă va ieşi din puşcărie. Becali execută, în regim deschis, o pedeapsă de trei ani și jumătate primită pentru fapte de corupție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri