365 de zile - Actualitatea în direct! Digi24 Craiova aniversează un an de la prima emisie

Data publicării:
121113 ACTUALITATE DIRECT FARA PREZ

40 de jurnaliști. Sute de emisiuni, mii de kilometri parcurși, zeci de mii de ore de filmare. 365 de zile de emisie. Digi24 Craiova aniversează astăzi un an de la prima emisie. Pentru dumneavoastră, acest an înseamnă cele mai bune știri din actualitatea regională. 

Echipele Digi24 Craiova au fost acolo când ceva important s-a întâmplat în viaţa comunităţii. Nu a contat că e viscol sau caniculă, informaţia a ajuns întotdeauna în cel mai scurt timp şi obiectiv la telespectatori. Şi am început în forţă. Decembrie a fost o lună grea pentru Oltenia. Viscole puternice au măturat sudul regiunii şi mii de oameni au rămas izolaţi, după ce drumurile din zonă au fost troienite de zăpadă.

Şi nici primăvara nu a fost una uşoară. Natura s-a dezlănţuit şi apele s-au revărsat. A fost cod roşu pe Jiu şi râul a distrus în calea sa câmpuri şi drumuri şi a inundat case.

Iar în Craiova ploaia torenţială a transformat cartierele marginaşe într-o Veneţie.

Şi tot prin intermediul Digi24 Craiova aţi fost martorii naşterii unui erou adevărat. La Segarcea, în Dolj, un tânăr obişnuit şi-a riscat viaţa pentru a salva un copil căzut într-o fântână.

Sănătatea şi probleme din sistem au fost întotdeauna în atenţia reporterilor Digi24 Craiova. Aşa am aflat că în oraşe mari ale regiunii, spitalele se zbat în sărăcie.

Digi24 Craiova s-a implicat în campania de refacere a spitalului de copii din Craiova. Am fost parteneri media într-un proiect care a reuşit, în patru luni, să strângă 200.000 de lei pentru renovarea și utilarea spitalului.

Noi v-a aratat că învăţământul românesc este ceea ce ar trebui să fie. Am mers la Ocolna, în Dolj, acolo unde 80 de copii merg zilnic 12 kilometri cu căruţa, ca să ajungă la şcoală. De la Digi24 Craiova ați aflat că, acolo unde există voinţă şi iniţiativă, se pot face minuni. În comuna Ișalnița, Dolj, funcționează una dintre cele mai moderne şcoli din ţară.

Reporterii Digi24 Craiova v-au spus, în exclusivitate, povestea unui vânător modern de comori, care a găsit cel mai mare tezaur monetar din România şi l-a predat autorităţilor.

Tot Digi24 Craiova v-a prezentat, în exclusivitate, prima garnitură de tren autopropulsată fabricată integral în România. Specialiştii sunt convinşi că acest tren va deveni un succes al industriei feroviare din Craiova.

Şi nu a fost singurul moment de bucurie la care aţi fost părtaşi datorită Digi24 Craiova. Pe 14 iunie, după șapte ani de lucrări, podul Calafat-Vidin era deschis circulației.

Digi 24 Craiova a fost singura televiziune care a transmis în direct întreaga ceremonie de inaugurare a Podului „Noua Europa”.

Vreme de un an, v-am oferit, zi de zi, știri corecte, informații importante, opinii argumentate. Am ascultat problemele dumneavoastră și am căutat împreună răspunsuri. V-am arătat faptele, fără comentarii, imparțial și la timp, pentru ca dumneavoastră să aveți imaginea completă și corectă a actualității. Imagini spectaculoase, transmisiuni în direct, personalități marcante, jurnalism de calitate. Digi24 Craiova.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Mihai Mărgineanu și soția lui, 19 ani de iubire și doi copii. "Nici nu știi ce să zici la o aniversare din...
Pro FM
Hailey Bieber e însărcinată și are deja o burtică proeminentă. Modelul și Justin Bieber au anunțat că vor...
Film Now
Chris Hemsworth, dezvăluiri despre rolul interpretat în „Furiosa”, prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”...
Adevarul
Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin", primele declaraţii după despărţire: „Dacă îți spune conducerea să nu te...
Newsweek
VIDEO 26 de țări contra Chinei, care a izolat Taiwan cu avioane de luptă. Distrugător SUA, implicat
Digi FM
Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Creatorul de pantofi, primele declarații după ce a fost operat...
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și...
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit...
Film Now
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de...