Ambulanţele din Olt străbat zeci de kilometri să alimenteze

Data publicării:
280214 AMBULANTE

Ambulanţele din Olt se alimentează doar la trei staţii. Şoferii sunt nevoiţi să parcurgă zeci de kilometri să ajungă la cea mai apropiată benzinărie care are contract cu Serviciul de Ambulanţă Olt. Pentru a nu pierde timp preţios, alimentează doar atunci când transporta pacienţi la Spitalul din Slatina.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt are în acest moment şase staţii. Probleme există la două dintre ele, la Drăgăneşti şi Scorniceşti. Când rămân în pană de carburant, şoferii parcurg zeci de kilometri până la Slatina, pentru a face alimentarea. Pentru a câştiga timp, conducerea Ambulanţei a decis ca alimentarea cu carburanţi să se facă doar cu ocazia transportării diverşilor pacienţi din cele două localităţi la Spitalul Judeţean din municipiu.

Problema alimentării cu carburant a apărut pentru că în cele două oraşe nu există benzinării ale concernului cu care Ambulanţa Olt are în derulare contractul de alimentare cu combustibili.

Serviciul de Ambulanţă Olt are în dotare 45 de autosanitare. În curând, 8 dintre acestea nu vor mai fi folosite, pentru că termenul de casare a fost deja depăşit.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri