Derby european la Târgu Jiu

Data publicării:
221113 DERBY PANDURII

Pandurii Tg. Jiu şi Steaua Bucureşti se vor duela mâine seară, la Tg. Jiu, într-un derby european, în cadrul etapei cu numărul 15 în Liga I. Cele două echipe sunt singurele reprezentante ale fotbalului din România care au mers în grupele Cupelor Europene în acest sezon.  

Bucureştenii sunt în Liga Campionilor, în timp ce Pandurii joacă în Europa League. Cristi Pustai nu poate alcătui cel mai bun 11 la acest joc, asta pentru că Eriko şi Matulevicius sunt absenţi.

„Sunt probleme de lot, din păcate, în zona fundaşilor centrali, în zona vârfului de atac sunt probleme destul de grave”, a spus Cristi Pustai, antrenor Pandurii Târgu Jiu.

Steaua este neînvinsă în acest sezon. Bucureştenii sunt pe primul loc în clasament, chiar dacă au două jocuri mai puţin faţă de a doua clasată. Jucătorii lui Pustai vor să fie primii care să-i răpună pe campioni.

„Cred că va fi un meci frumos, dar unul şi foarte greu, pentru că jucăm cu campioana României şi orice meci cu Steaua este şi frumos şi greu”, spune Alin Buleică, jucător Pandurii Târgu Jiu.

Meciul dintre Pandurii Tg. Jiu şi Steaua Bucureşti va fi mâine seară, de la ora 20:00, în direct, la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri