Firmele de catering din Craiova pregătesc meniuri pentru sărbători  

Data publicării:
241213 CATERING

Este forfotă mare în bucătăriile firmelor de catering. Mâncărurile gata-preparate sunt pregătite să ia drumul clienţilor pretenţioşi, care au ales să nu gătească de Crăciun. Comenzile au venit încă de săptămâna trecută, iar acum bucătăresele sunt în focul pregătirilor. Platouri tradiţionale, purceluşi de lapte sau curcan cu fructe confiate, toate aşteaptă să fie puse pe masa Crăciun.

Carmen Tescan este bucătar cu experienţă. Zilele acestea lucrează de dimineaţa până seara cu angajaţii firmei de catering, pentru a reuşi să onoreze toate comenzile clienţilor care preferă mâncărurile livrate la domiciliu. Cele mai căutate sunt preparatele tradiţionale.

Un meniu complet cu sarmale, purceluş de lapte, piftie şi alte platouri tradiţionale costă în jur de 1.000 de lei. În plus, ofertele pot fi personalizate.

"Dacă gospodinele au în tradiţia familiei o anumită reţetă sau o anumită combinaţie de arome, putem să pregătim produsul exact cum îşi doresc dânsele, ca nici dumnealor să nu le deosebească dacă sunt făcute de dumnealor acasă sau de noi aici", a spus Ştefăniţă Sasu, manager firmă de catering.

Pentru cei care nu vor să se spetească muncind în bucătărie, firmele de catering livrează mâncăruri tradiţionale şi în ziua de Ajun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri