Meniu special de sărbători la Spitalul Judeţean din Slatina

Data publicării:
241213 MENIU SARB

Se pregătesc bucate tradiţionale pentru pacienţii Spitalului Judeţean din Slatina. Peste 300 de bolnavi vor avea un Crăciun ca la carte, cu mâncare aleasă şi atmosferă de sărbătoare, chiar dacă sunt departe de familiile lor. Conducerea Spitalului din Slatina pregăteşte în acest an un meniu special pentru bolnavii care sunt internaţi în perioada sărbătorilor.

Reprezentanţii Spitalului din Slatina s-au gândit să le mai aline un pic suferinţa celor care de sărbători vor fi pe patul de spital.

Orice om îşi doreşte ca în perioada sărbătorilor să fie acasă. Din păcate pentru dânşii, starea de sănătate nu le permite acest lucru şi atunci încercăm, pe lângă partea medicală, tratament, investigaţii, şi condiţiile şi hoteliere, şi de hrană să fie cât mai plăcute în această perioadă”, a precizat Andrei Iordache, directorul Spitalului Slatina.

Tradiţionalele sarmale, friptura, dar şi cozonacii nu vor lipsi de pe masa pacienţilor.

În meniu găsim sarmale cu mămăliguţă, ciorbă ţărănească, supă de pui cu găluşte, iar ca garnituri, cartofi gratinaţi, piure de cartofi cu friptură la toată lumea şi salată de varză şi desert: cozonac, portocale şi compoturi de fructe”, a spus Felix Veteranu, bucătar.

Pacientii se bucură că pot gusta din bucatele tradiţionale, deşi sunt în spital.

Pregătirea meniului special de sărbători a devenit tradiţie la Spitalul din Slatina, iar costurile nu sunt foarte mari, susţin reprezentanţii spitalului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri