Pavel Badea a renunţat la funcţia de manager al echipei CSU Craiova

Data publicării:
BADEA

Pavel Badea nu mai este managerul echipei CS Universitatea Craiova. După şase luni de la startul noului proiect, a decis să se retragă. În următoarea perioadă, Ion Geolgău va conduce activitatea sportivă a clubului, fiind avansat din funcţia de director sportiv, în cea de director general. El va fi ajutat de Felix Grigore din funcţia de director executiv.

Pavel Badea, va rămâne în Consiliul de Administraţie al Clubului.

„Din momentul acesta, proiectul poate merge foarte bine şi fără mine, manager general Pavel Badea. De aceea, s-a luat decizia la nivelul Consiliului de Administraţie ca de activitatea din următoarea perioadă a Clubului de Fotbal Universitatea Craiova să se ocupe domnul Gheorghiţă Geolgău, în calitate de director general şi domnul Felix Grigore, în calitate de director executiv”, a spus Pavel Badea, fost manager CS Universitatea Craiova

„Se va pune bază mare în continuare pe Centrul de Copii şi Juniori şi se va lărgi numărul celor care vor face parte din scoutingul clubului ”, a precizat Ion Geolgău, director general CS Universitatea Craiova.

Postul de manager general a rămas vacant după retragerea lui Badea. Oficialii olteni speră ca până la startul pregătirilor pentru retur să-l convingă pe Ilie Balaci să vină la club.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri