SCM Craiova - HC Zalău, la Digi24 Craiova

Data publicării:
050913 handbal cr

Echipa de handbal feminin SCM Craiova joacă astăzi, în prima etapă a Ligii Naţionale, cu HC Zalău, formaţie pregătită de selecţionerul Gheorghe Tadici. Cu şapte jucătoare noi, dar şi cu un antrenor la debut, oltencele speră să treacă cu dreptul în noua ediţie de campionat.

Suntem pregătite. Cred că am muncit de la 1 iulie pentru acest meci. Este foarte important primul meci de Campionat. Noi sperăm să aducem o victorie”, a spus Nicoleta Dincă, jucătoare handbal SCM Craiova.

În jocul din aceasta seară, unele jucătoare de la SCM vor să-l convingă pe antrenorul Gheorghe Tadici că merită să fie selecţionate la naţională.

La Craiova, Carmen Amariei o va avea elevă pe sora ei, Anca Amariei, venită în Bănie din Franţa, acolo unde a activat în ultimii patru ani.

Noi aveam o relaţie foarte bună şi inainte de colaborarea antrenor - jucătoare. Mi-a dat foarte multe sfaturi de-a lungul carierei”, a spus Anca Amariei - jucătoare handbal SCM Craiova.

Meciul dintre SCM Craiova şi HC Zalău va avea loc astăzi, de la ora 18:30, şi va fi transmis în direct de Digi24 Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri