Turneu de Snooker la Craiova  

Data publicării:
031213 snooker

Craiova va fi, la sfârşitul acestei săptămâni, gazda unei importante competiţii de snooker. Pasionaţii acestui sport vor organiza prima ediţie a Cupei „Paul Hunter”, în memoria cunoscutului jucător de snooker din campionatul profesioinist mondial.  

Competiţia va fi una open şi şi-au anunţat deja prezenţa jucători cunoscuţi din cinci oraşe din ţară. Vor fi oferite şi premii.

Bănia şi-a căpătat deja un renume în snookerul românesc, în prezent fiind activi aproape 20 de jucători. Toma Marinescu se poate mândri deja şi cu un palmares bogat.

"Jucând în Campionatul Naţional şi în prima ligă, cea mai bună performanţă a fost locul III pe plan naţional în 2011, deci am fost medaliat, şi atunci am fost şi în lotul naţional imediat şi chiar în acelaşi an am câştigat şi Cupa României la snooker", a spus Toma Marinescu, jucător snooker. 

Organizatorii Cupei „Paul Hunter” invită toţi pasionaţii acestui sport să se înscrie pentru a se familiariza cu nivelul competiţional din România, dar şi pentru a contribui la dezvoltarea snookerului în zona Olteniei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri