Voleibaliştii de la SCM „U” Craiova joacă împotriva francezilor de la Arago de Sete

Data publicării:
121113 VOLEI 16

Echipa de volei masculin SCM "U" Craiova joacă în această seară, cel mai important meci de la înfiinţarea echipei, în urmă cu opt ani. Este vorba de returul din cadrul optimilor din CEV Cup, cu francezii de la Arago de Sete.

Adversarii formează o echipă foarte puternică şi cu multă experienţă internaţională. Bugetul francezilor este de aproape două milioane de euro, cu mult mai mult decât tot bugetul de la clubul SCM "U" Craiova, care are trei secţii şi cinci echipe.

În tur, în Franţa, cei de la Arago au câştigat cu scorul de 3-1. În aceste condiţii, oltenii vor trebui să câştige cel puţin cu acelaşi scor.

Eu deja am luat în analiză jocul trecut şi alte jocuri pe care le au ei şi încercăm să facem un joc cât mai bun la Craiova, încercăm să le opunem o rezistenţă cât mai mare şi de ce nu, să câştigăm pentru că trebuie să recunosc şi în Franţa am pierdut primul set destul de uşor”, a spus Dănuţ Pascu, antrenor volei SCM „U” Craiova.

După partida din Europa, craiovenii vor juca un nou meci important în campionatul intern, luni, de la ora 17:00, pe teren propriu cu Baia Mare, un meci ce va fi transmis în direct la Digi24 Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri