BOX. Patru medalii pentru boxerii brăileni

Data publicării:
box-1

Cel mai bun rezultat l-a obţinut boxerul Marian Piţa, care a câştigat finala cu Irinel Olaru, de la SCM Bacău. Marian Piţa şi-a luat astfel revanşa pentru înfrângerile suferite anul trecut în faţa sportivului băcăuan.

Marian Piţa - boxer CSM Brăila: "Timpul a trecut, m-am mai maturizat. Anul trecut era primul an, am mai crescut în valoare, în rezultate şi l-am bătut".

George Perţea - antrenor, coordonator Centrul Olimpic Brăila: "Avem patru medalii la Cupa României de Box 2015. De foarte mult timp nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Mă bucur foarte mult că avem foarte mulţi spectatori, după cum vedeţi cred că sunt peste 1500 de spectatori care au venit să vadă ceva. Sperăm ca în viitor să facem mult mai multe".

Oficialii Federaţiei Române de Box au fost foarte încântaţi de felul în care brăilenii s-au achitat de sarcinile de organizatori.

Vasile Câtea - vicepreşedinte Federaţia Română de Box: "E o gazdă de excepţie Brăila, cel puţin pentru box. Nu ştiu celelalte sporturi cum sunt primite. Eu însumi am amintiri frumoase de la Brăila din tinereţea mea, ca să spun aşa, când eram sportiv şi de fiecare dată am găsit aici un sprijin constant şi o deschidere mare".

La Cupa României, ediţia 2015, au participat 59 de sportivi, iar cele mai bine rezultate au fost obţinute de pugiliştii de la SCM Bacău şi de la Dinamo Bucureşti.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri