FOTBAL. Florin Cernat a ales Viitorul lui Hagi

Data publicării:
cernat1-1

Plecat de la Oţelul în calitate de jucător liber de contract, Cernat va avea la Viitorul un salariu lunar de 8000 de euro, potrivit unor surse neoficiale.

Cernat a impresionat la Oţelul în special în finalul returului, când a învins practic de unul singur chiar viitoarea sa echipă.

În meciul cu Viitorul lui Hagi, câştigat de gălăţeni cu 3-0, Florin Cernat a marcat de două ori şi a centrat decisiv la cel de-al treilea gol.

Mijlocaşul de 35 de ani fost declarat jucătorul etapei. După meciul de la sfârşitul lunii aprilie, Gheorghe Hagi l-a lăudat pe Florin Cernat.

Gheorghe Hagi - antrenor Viitorul Constanţa: "Îl felicit, bravo lui, are plăcerea de a juca fotbal. E un jucător care - nu cred că e o noutate - e în formă, şi bravo lui că are plăcerea să joace fotbal".

La despărţirea de Oţelul, Florin Cernat a mulţumit tuturor suporterilor gălăţeni printr-o postare pe o reţea de socializare.

„Mulţumesc suporterilor de la Oţelul Galaţi, colegilor mei, conducerii şi tuturor celor care mi-au acordat încredere şi m-au susţinut. Pentru mine, Oţelul nu moare şi va rămâne echipa mea de suflet! Mulţumesc tuturor!" a spus pe Facebook, fostul jucătro al FC Oţelul, Florin Cernat.

Viitorul este doar a treia echipă din Liga I pentru care va juca gălăţeanul. Cernat a mai jucat la Oţelul între 1998 şi 2000, după care a mai evoluat un sezon cu Dinamo.

În perioada petrecută în Ştefan Cel Mare, Cernat a câştigat şi singurul lui trofeu în fotbalul intern, Cupa României.

În actualul sezon Cernat a fost fără îndoială cel mai bun om al Oţelului. A fost atât golgheterul echipei cât şi jucătorul gălăţean cu cele mai multe pase decisive.

În cele 27 de meciuri pe care le-a disputat la Oţelul, veteranul de 35 de ani a marcat 6 goluri şi a pasat decisiv de 8 ori.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri