FOTBAL. Gloria Buzău vrea din nou în top

Data publicării:
gloria buzau-1

Viorel Ion - antrenorul Gloria Buzău: "Nici nu ştim dacă se fac două serii sau se face o serie, totul e în funcţie de ce se va decide la federaţie, am înţeles până pe 20 iulie, când sunt înscrierile. În funcţie de ceea ce se va decide la Federaţie vom pune şi noi obiectivul. Obiectivul e clar, vrem şi noi performanţă cum am făcut anul trecut şi dacă tot ne înscriem şi mergem în continuare, de ce să nu visăm şi ceva mai sus?"

Pentru îndeplinirea obiectivului, Viorel Ion ar mai avea nevoie de cel puţin două-trei transferuri. Însă, din cauza situaţiei financiare, Gloria Buzău nu îşi permite acum să aducă jucători care să ridice mult nivelul echipei.

Viorel Ion - antrenorul Gloria Buzău: "Bineînţeles că orice antrenor şi-ar dori să mai aducă câte doi, trei jucători pe posturile deficitare, dar asta e situaţia. Dacă mai apare vreo oportunitate până la începerea campionatului sau cel puţin până la plecarea în cantonament a echipei, vom vedea".

Gloria Buzău s-a reunit deja pentru noul sezon. La reunire au fost prezenţi 24 de jucători, care au evoluat la Gloria şi în sezonul trecut.

Echipa va pleca pe 20 iulie într-un cantonament montan. Primul meci din noul sezon este programat pentru data de 29 iulie.

redactor: Marius Ţuca
operator: Bogdan Vlădoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri