Hocheiştii gălăţeni au bifat primele victorii

Data publicării:
hochei nou2

CSM Dunărea nu a forţat în niciuna dintre partidele cu Sportul Studenţesc, motiv pentru care diferenţa de pe tabelă nu a fost una chiar mare. Mai mult, pe finalul celui de-al doilea meci, gălăţenii şi-au permis să rateze şi o lovitură de penalitate.

Adrian Irimia - jucător CSM Dunărea Galaţi: "Au fost două meciuri uşoare, mai mult să ne acomodăm cu noii colegi, să facem liniile şi să găsim soluţii dacă trebuie, să modificăm liniile".

Pal Zoltan - jucător CSM Dunărea Galaţi: "Acesta a fost scopul acestor două meciuri, să intrăm în joc... meciuri de încălzire. Sunt amatori cei de la Sportul Studenţesc şi nu poţi să mergi şi tu sută la sută, dar aşa, un meci de încălzire a fost bun înaintea meciurilor cu Braşovul săptămâna viitoare".

Mihai Brandabur - preşedinte CSM Dunărea Galaţi: "Ne-au permis să ne formăm şi noi echipa, cu noile achiziţii pe care le-am făcut şi care vor debuta săptămâna viitpoare cu Braşovul, echipă care trage la titlul, e adevărat".

Partidele cu Sportul Studenţesc au fost considerate în deplasare, însă bucureştenii au ales să joace la Galaţi din cauză că nu au un patinoar în capitală.

CSM Dunărea Galaţi va juca în etapa a doua tot pe teren propriu, cu echipa pe care a eliminat-o anul trecut în semifinalele Ligii Naţionale, Corona Braşov.

Meciurile sunt programate vineri şi sâmbătă, de la ora 17:30, însă orele pot fi modificate de organizatori şi vor fi anunţate în zilele următoare.

reporter: Marius Ţuca
operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri