Fotbal. CSMS Iaşi a câştigat partida cu SC Bacău

Data publicării:
COPERTA - CSMS Iasi a castigat partida cu SC Bacau

Burcă a încercat să respingă în corner o minge trimisă în careu de ieşeni, însă a introdus balonul în propria poartă. Scorul final a fost stabilit de Ţigănaşu la jumătatea celei de-a doua reprize. Radu Miron a centrat excelent în faţa porţii, iar mijlocaşul gazdelor a marcat din patru metri la colţul scurt.

"Mă bucură mult partea defensivă a jocului, pentru că de data asta am fost mai siguri. Nu am lăsat spaţii adversarilor, am avut adversitate destul de bună, am avut presiune constantă pe minge şi uite că putem face cu success şi o fază defensivă," a spus Costel Enache, antrenorul CSMS Iaşi. 

"Sunt supărat după scor, după evoluţia unor jucător. Mi-am dorit foarte tare să plecăm de la Iaşi cu cel puţin un punct. N-am reuşit, cu toate că venisem cu speranţe aici. Trebuie să ridicăm capul, suntem o echipă tânără," a declarat Viorel Tănase, antrenorul Sport Club Bacău. 

După primele două etape ale campionatului , CSMS Iaşi ocupă prima poziţie în seria I, cu 6 puncte, în timp ce Sport Club Bacău are numai înfrângeri şi se află pe ultimul loc în clasament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri