Fotbal. Discuții aprinse la CSMS Iaşi după înfrângerea de la Dorohoi

Data publicării:
csms iasi teren

Moldovenii au încasat cinci goluri în primele două meciuri oficiale din actualul sezon, însă antrenorul Costel Enache spune că lacunele din defensiva echipei sale nu sunt singurele lucruri care trebuie remediate.

"Eu sper să găsim soluţii, dar trebuie să fim realişti. Lucrurile în fotbal nu se rezolvă de azi pe mâine. Cu siguranţă că trebuie făcut ceva şi în primul rând vreau să responsabilizez jucătorii, pentru că şi acolo avem o problemă destul de mare, pe lângă lipsa de omogenitate," a spus Costel Enache, antrenorul CSMS Iaşi.

Tehnicianul formaţiei ieşene suferă şi din cauza accidentărilor. Codruţ Cioranu, unul dintre jucătorii promiţători aduşi în perioada de transferuri de la Sportul Studenţesc, a fost scos din circuit pentru cel puţin trei luni, în urma unei accidentări, tot în meciul din Cupă.

„S-a ales cu o fractură şi o perioadă lungă de pauză. Noi sperăm să găsim soluţii medicale şi apoi de recuperare sportivă cât mai rapide să-l aducem repede în rândurile noastre," a adăugat antrenorul CSMS Iași.

CSMS Iaşi va juca următorul meci oficial sâmbătă, în runda a doua a campionatului. Formaţia ieşeană va întâlni, pe teren propriu, Sport Club Bacău, echipă care a promovat anul acesta în eşalonul doi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri