Fotbal. Remiză între Rapid CFR Suceava și Rapid București

Data publicării:
antrenor suceava

Gazdele au condus la pauză cu 1-0, ca urmare a reușitei lui Bălan, care a înscris imediat după ce portarul giuleștenilor, Drăghia, respinsese șutul trimis de sucevean din penalty. Oaspeții, care au evoluat din minutul 44 în zece oameni, după eliminarea lui Tânc, au întors apoi rezultatul, grație golurilor semnate de Alexandru Ioniță doi și Selagea, în minutele 48, respectiv 60. Scorul final a fost stabilit de Ioneși, care a marcat în minutul 62. După joc, antrenorul moldovenilor a susținut că reușita lui Ioniță a fost realizată în condiții neregulamentare.

„Părerea mea că la primul gol al Rapidului a fost fault, în primă fază, dar nu vreau să contest arbitrajul,” a declarat Bogdan Tudoreanu, antrenorul Rapid CFR Suceava.

În ciuda faptului că Suceava a avut șansa de a câștiga partida, Bogdan Tudoreanu s-a arătat mulțumit de rezultat. „Puteam să facem 3-2 şi probabil câştigam jocul, dar ne-am propus să nu pierdem şi am reuşit să facem acest lucru şi pentru noi e bine,” a mai spus antrenorul.

Viorel Moldovan a apreciat faptul că echipa pe care o pregătește a avut o repriză secundă bună, cu toate că a evoluat în inferioritate numerică. „Din păcate jocul a luat o întorsătură destul de nefavorabilă nouă cu acel penalty făcut de Vasile si cu acea eliminare, în prima repriză, a lui Tânc dar după pauză am dat dovadă de caracter şi mă bucur că am reuşit să revenim în meci şi să întoarcem rezultatul chiar în favoarea noastră, la un moment dat,” a declarat antrenorul.

Pentru suceveni, meciul cu Rapid București a fost ultimul din turul campionatului, Rapid CFR urmând a sta în etapa a 13-a.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri