Handbaliştii Politehnicii au început cantonamentul de vară

Data publicării:
Coperta - Handbalistii Politehnicii s-au mutat la munte

"O pregătire drastică o să fie la Vatra Dornei, o să fie un program încărcat, cu trei antrenamente pe zi, chiar uneori o să fie zile poate şi cu patru antrenamente. Nu sunt obişnuiţi, nu se practică la noi în România, dar şcoala germană ne învaţă să facem şi altfel de antrenamente", a spus Florin Spiridon, antrenor la Politehnica Miroslava Iaşi.

Handbaliştii echipei ieşene speră ca perioada de pregătire montană să se încheie rapid, pentru a putea începe jocurile amicale.

"Acum acumulăm ca să ne ţină tot campionatul. O să fie o perioadă mai grea, dar trebuie să trecem peste şi să aşteptăm meciurile. O să avem nişte meciuri de pregătire să se integreze şi băieţii care au venit şi sperăm la un sezon cât mai bun", a spus Ionuţ Ciocoiu, jucător la Politehnica Miroslava Iaşi.

În cantonamentul de la Vatra Dornei participă şi Alexandru Gogoaşe, cel mai tânăr dintre jucătorii care s-au alăturat formaţiei moldave în această vară. Sportivul care abia a încheiat junioratul şi-a impus obiective clare.

"Să prind cât mai multe minute de joc, cât mai multe goluri. Este foarte frumos, colegii sunt bine, totul este bine aici", și-a propus Alexandru Gogoaşe, jucător la Politehnica Miroslava Iaşi.

Handbaliştii Politehnicii îşi vor relua antrenamentele în Iaşi, la finalul săptămânii viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri