Razie în trenurile de pe ruta Iaşi-Vaslui

Data publicării:
tren gara

Razia angajaților CFR a început dimineață, la ora 06:00, în stația din localitatea Piciorul Lupului. Însoțiți de polițiștii de la Transporturi Feroviare, angajații CFR au verificat biletele tuturor călătorilor. Persoanele prinse fără abonament valabil sau bilet au fost puse să plătească o suprataxă.

Razia a avut loc în trenul personal care circula pe ruta Vaslui- Iași. În total, au fost depistați 52 de călători frauduloși.

Constantin Axinia, director CFR Călători: "am făcut o acțiune de verificare a legitimațiilor călătorilor și am constat că numai între 2 stații am tăiat în jur de 51-52 de bilete, în valoare de aproape 5 milioane de lei vechi. Sunt mulți călători certați cu legea, se urcă în tren, nu au bani, alții profită de faptul că se circulă între două stații într-un regim mai aglomerat."

"Foarte important este ca fiecare cetățean să înțeleagă că atunci când călătorește cu un mijloc de transport în comun, fie el CFR,auto, sau oricare ar fi el, să își ia biletul pentru asigurarea unui minim de confort și a unei călătorii civilizate," a explicat comisar șef Cătălin Nica Bujor, Secția Regională de Transporturi Iași.

Angajații Căii Ferate Române anunță intensificarea acestor acțiuni. Verificările se vor face, în special, în trenurile de navetiști.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri