Au început pregătirile pentru vânătoarea de la Balc

Data publicării:
stirea 202 20balc-43361

Printre personalitățile care participă an de an la vânătoarea de la Balc se numără Wolfgang Porsche-proprietarul companiei germane producătoare deautoturisme de lux, George Marsan-primarul din Monte Carlo, Klaus Mangold-fostul președinte al grupului Daimler-Chrysler, dar și oameni deafaceri din România. Localnicii spun că încă de la începutul acestei săptămâni au demarat pregătirile pentru marele eveniment.

Pe lângă vânătorii de elită din toată Europa la vânătoare vor fi angajați peste 70 de gonaci care îi vor îndruma pe mistreți în bătaia puștii. Muncalor nu va rămâne nerăsplătită, iar autoritățile locale recunosc faptul că vânătoarea aduce popularitate comunei.

Sunt însă și persoane care spun că nu știu ce se întâmplă la sfârșit de săptămână în localitatea lor.

În ultimii doi ani mare parte dintre invitați au ales să aterizeze pe aeroportul din Debrecen, de unde au fost transportați la conacul de laBalc. Acest lucru ar urma să se întâmple și mâine când sunt așteptați să sosească participanții. Aeroportul din Oradea este ocolit de cătrevânătorii de la Balc, după incidentul din 2009, când avionul care îl transporta pe Ion Ion Țiriac și alți 9 invitați a ieșit de pe pistă, dincauza gheții.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri