BASCHET. Campioana, înfrângere în Capitală. Steaua - CSM CSU Oradea 85-70

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet Steaua CSM

În Liga Naţională de baschet, Steaua a câştigat derby-ul de podium în faţa campioanei CSM CSU Oradea. Lituanianul Runkauskas a fost responsabil cu spectacolul în partida de miercuri după-amiaza.

Steaua rămâne pe podium în grupa primelor şase echipe din Liga Naţională după succesul la 15 puncte în faţa campioanei CSM CSU Oradea. Lituanianul Stelei, Rukauskas, a fost din nou omul meciului. Acesta a înscris din toate poziţiile și a terminat partida cu 21 de puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive.

Din tabăra orădenilor, Zeno a terminat meciul cu 18 puncte, dar campioana a fost învinsă cu 85-70.

"Încă suntem în cărți pentru locul 3, ceea ce este foarte bine pentru noi, dar mai avem foarte mult de muncă", a recunoscut Andrei Mandache, conducătorul de joc al celor de la CSM CSU Oradea.

"Eu nu mă gândesc acum la locul 3. Pentru mine este foarte important locul 2. Clujul a avut până acum un sezon foarte bun, merită locul 1. Consider că noi trebuie să fim acolo, pe locul 2, în urma lor", a declarat cel mai titrat jucător din Liga Națională, stelistul Levente Szijarto.

În cele patru dueluri directe din acest sezon, steliştii şi ordenii şi-au câştigat de fiecare dată meciurile de pe teren propriu. În următoarea etapă, roş-albaştrii joacă la Timişoara, iar campioana primeşte vizita Piteştiului.

preluare digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri