BASCHET. Campionii de la CSM CSU Oradea, invincibili în faţa Mureşului

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet victorie muresul

CSM CSU Oradea a debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat a Ligii Naţionale de baschet masculin după victoria obţinută în fieful finalistei ultimei ediţii, BC Mureş, scor 76-70. Campioana a arătat că a trecut peste şocul pierderii finalei Supercupei cu U BT Cluj şi s-a impus la Tîrgu Mureş după un meci în care gazdele au condus la pauza mare.

Cu o rotaţie de zece jucători conduşi de Barnette şi Zeno, Oradea a dat semnalul revenirii în sfertul trei, 22-18, lucru ce a făcut ca ultimul act să înceapă de la scorul de 61-61.

Defensiva „leilor roşii" a funcţionat perfect în sfertul patru, câştigat fără drept de apel de CSM CSU cu scorul de 15-9. Americanii formaţiei orădene au fost şi de această dată principalii marcatori ai echipei. Barnette a bifat 21 de puncte, iar Martin Zeno 15. La acest capitol s-a remarcat şi shooterul, Pasalic autor a patru coşuri de la distanţă.

Pe lângă victorie, prima etapă a campionatului a consemnat totodată şi revenirea pe parchet a lui Rareş Paşca şi Andrei Mandache, jucătorii a căror accidentări i-a ţinut departe de teren o bună perioadă de timp.

CSM CSU Oradea va încerca să încheie săptămâna cum a început-o, cu o victorie, în disputa de vineri, cu BCM U Piteşti, care va deschide runda cu numărul doi a campionatului.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri