BASCHET. CSM CSU Oradea a câștigat meciul cu ”U”-BT Cluj-Napoca, cu 75-63

Data actualizării: Data publicării:
Markovic CSM Oradea U BT Cluj 29032019
foto: Roby Boros

CSM CSU Oradea a învins, cu 75-63, ”U”-BT Cluj-Napoca, într-un meci din cadrul etapei a noua a Grupei Roșii din Liga Națională de baschet masculin. Gazdele din Arena ”Antonio Alexe” au câștigat trei din cele patru sferturi ale partidei pigmentată de mai multe momente tensionate.

Markovic CSM Oradea U BT Cluj 29032019
foto: Roby Boros

În formula Watson, Richard, Nicolescu, Zekovic și Valeika. CSM Oradea a condus din primele faze ale partidei. Chiar oaspeții au revenit și au trecut la timonă, au făcut-o pentru scurt timp, iar bihorenii au câștigat primul sfert cu 20-16.

În al doilea sfert, cele două echipe au trecut, rând pe rând la conducere. După mai multe greșeli și momente tensionate între jucători, Kris Richard a marcat ultimul coș al primei jumătăți, câștigate de CSM cu 39-37.

A doua repriză a fost gestionată bine de gazde care conduceau după sfertul al treilea cu 60-52. Cu o apărare exactă și pe fondul erorilor din atacul clujenilor, CSM Oradea s-a impus la 12 puncte distanțe, cu 75-63.

Cel mai bun marcator a bihorenilor a fost Kris Richard, cu 20 puncte, urmat de Giordan Watson, cu 14 puncte. De la oaspeți, Kyndall Dykes a înscris 14 puncte, în timp ce Nandor Kuti a marcat 10 puncte.

Clujenii nu au avut parte de serviciile lui Tony Easley, care s-a întors la Cluj-Napoca după ce, cu puțin înainte de startul partidei, a fost anunțat că soția lui a născut.

Cu o serie de cinci victorii consecutive în campionat și șapte în toate competițiile, CSM CSU Oradea ocupă locul al treilea în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin. În ultima etapă din sezonul regulat, bihorenii vor evolua în deplasare, la Pitești.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri