BASCHET. CSM Oradea a învins Atomeromu Paks cu 90-74, în meciul patru al grupei FIBA Eurochallenge

Data publicării:
SPORT baschet atomeromu victorie

Oradea a luat jocul în mâini încă din primul sfert, câştigat la patru puncte diferenţă, 21-17. CSM a mărit intensitatea în sfertul doi şi la pauza mare leii roşii au intrat la cabine cu 11 puncte în faţa maghiarilor.

Galopul de sănătate a continuat în secvenţa a treia, graţie aruncărilor de trei puncte ale lui Markovic. Oradea s-a distanţat la 20 de puncte şi victoria părea mai aproape ca niciodată. Umbra sfertului patru din Turcia, cu Gaziantep, a urmărit trupa lui Achim, care a primit punct după punct şi ceea ce părea o misiune uşoară s-a transformat într-una cu emoţii. Paks s-a apropiat la şase puncte şi doar experienţa lui Subotic şi inspiraţia lui Denison au lămurit lucrurile în ultimul minut de joc.

Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea: „Mă bucur că am reuşit să marcăm 90 de puncte, este enorm. Am beneficiat şi de forma de excepţie a shooter-ului nostru, Markovic."

A doua victorie în Europa menţine Oradea pe locul trei în grupă, la egalitate de puncte, şase, cu Krylia Samara. Cele două formaţii îşi vor disputa supremaţia peste o săptămână, în Rusia.

reporter: Nicolae Mihalcea
operatori: Constantin Gheorghiţă, Jozsef Feher
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri