BASCHET. CSM Oradea debutează în Eurochallenge

Data publicării:
csm eurochallenge 051113

Asta în condiţiile în care echipa maghiară pare apropiată ca valoare de cea a lui Cristi Achim, spre deosebire de ceilalţi doi adversari din grupa europeană, Gaziantep din Turcia şi Krasnye Krylia din Rusia.

"Paks este o echipă care, la fel ca și noi, are o singură înfrângere. Sunt pe primul loc în clasamentul din țara vecină. Alcătuiesc o echipă foarte solidă. De asemenea, au adus de curând un nou jucător, un american. Este o echipă obișnuită cu primele locuri ale clasamentului și cu fazele superioare ale campionatului maghiar. Cu siguranță va fi un meci încrâncenat. Consider că avem șansele noastre", a declarat antrenorul Cristi Achim pentru site-ul clubului.

Tehnicianul orădean are şi câteva bătăi de cap. Rareş Paşca a suferit o entorsă, iar Rade Markovic şi Vujadin Subotic sunt uşor accidentaţi şi prezenţa lor în teren în partida din Ungaria e cu semnul întrebării.

"Sunt șanse mici ca Rareş Paşca să fie refăcut până la ora jocului. De asemenea, Rade Markovic a acuzat o accidentare ușoară, dar se fac eforturi mari ca el să fie recuperat pentru jocul din Ungaria. Iar Subotic are dureri la umăr", a precizat managerul secţiei de baschet masculin, Şerban Sere. 

Partida dintre Atomeromu Paks şi CSM Oradea se joacă marţi, de la ora 19, şi va fi transmisă, în direct, de Digi24 Oradea. Următorul joc al băieţilor pregătiţi de Cristi Achim în grupa Eurochallenge va avea loc marţi, 12 noiembrie, în Arena "Antonio Alexe", în compania ruşilor de la Krasnye Krylia.

redactor: Adrian Ciucuriță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri