BASCHET. CSM Oradea - Steaua, reeditarea finalei din sezonul trecut

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet din meciul cu steaua

"Victoria" este cuvântul de ordine la CSM CSU Oradea în disputa de duminică, cu baschetbaliștii de la Steaua Bucureşti. Campioana vrea să-şi ia revanşa pentru prima înfrângere suferită în acest sezon, chiar în fața "militarilor".

"A fost o înfrângere dureroasă în acel moment pentru noi, dar după aceea lucrurile au reintrat în normal. În ultima perioadă echipa trece printr-o perioadă foarte bună şi urmează acest joc retur revanşă cu Steaua (...) în care va trebui să ne mobilizăm la maximum", spune Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Finaliste în ediţia trecută, cele două echipe au evoluții opuse în acest an. După opt etape, Oradea se află în lupta pentru podium, în vreme ce Steaua are nevoie de puncte pentru a evita ultimele două locuri din grupa valorică A, care duc la retrogradare.

"Steaua are o echipă bună, capabilă să pună probleme oricui, dar respectând calculele hârtiei, trebuie să spunem că suntem favoriţi şi va trebui să respectăm acest statut", consideră Sere.

O victorie cu Steaua le-ar permite orădenilor să rămână favoriţi în cursa pentru un loc între primele trei echipe la finele sezonului regulat. Meciul este programat duminică, în Arena „Antonio Alexe", de la ora 17:15.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri