BASCHET FEMININ. Victorie pentru CSM U Oradea în debut de campionat

Data publicării:
sport local baschet fete

Start perfect de campionat pentru CSM Universitatea Oradea care s-a impus miercuri, în faţa celor de la KSE Târgu Secuiesc, cu scorul de 75-56. Partida care a contat pentru etapa a doua a Ligii I de baschet feminin a fost la îndemâna echipei orădene, care în acest sezon a decis să meargă pe mâna experienţei, a jucătoarelor americane, dar şi a tinereţii.

„Contează prima impresie şi mă bucur că am reuşit să câştigăm. Puteam câştiga dacă eram mai atente puţin, puteam câştiga la diferenţă mai mare, dar e bine când se termină cu bine", spune Adriana Niculescu, antrenoarea CSM U Oradea.

Cu excepţia primului sfert, câştigat de tinerele baschetbaliste din Târgu Secuiesc, scor 16-13, în rest, ritmul a fost dictat de Oradea. Odată instalată la conducere s-a distanţat de la sfert la sfert, graţie celor 27 de puncte marcate de Kayla Mobley, la care s-au adăugat cele 21 reuşite de argintul viu a echipei, Ruxi Chiş, dar şi a celor 15 puncte marcate de Brey Dorsett.

De notat este şi revenirea la echipă a extremei Melania Kokovay, autoare a patru puncte.

„Noi avem o echipă tânără, avem şi două jucătoare de la Constanţa care au venit cu şcoala aici pentru baschet şi sper că pe viitor să ne omogenizăm mai bine, să putem să ducem până la capăt obiectivul nostru", a declarat antrenoarea CSM U Oradea.

CSM Universitatea Oradea va disputa următoarea etapă, miercuri, 8 noiembrie, pe terenul echipei satelit a CSM-ului din Satu Mare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri