BASCHET. Prima victorie în FIBA Eurochallenge. CSM Oradea a învins la Gaziantep, în Turcia, cu 74-69

Data publicării:
CSM Oradea baschet Turcia

foto: facebook CSM Oradea/ Turcia

CSM Oradea a trecut repede peste înfrângerea din campionat, 91-99, suferită în faţa CSU Ploieşti şi a reuşit un meci excelent în Turcia, în etapa a treia a Eurochallenge.

Orădenii au ajuns la Gaziantep după o călătorie de aproape 14 ore, făcută cu autocarul şi la bordul a două avioane. Meciul s-a disputat marţi, de la ora 20:30, în Sahinbey Spor Salonu, o sală cu o capacitate de 6400 locuri. 

După primul sfert al partidei, orădenii conduceau cu 17-10, dar, potrivit paginii de facebook a CSM Oradea, Titus Nicioară s-a accidentat la mână. CSM şi-a continuat marşul, iar la pauză avea un avantaj de 12 puncte, 42-30.

Sfertul trei a mai pus 8 puncte între cele două formaţii, iar Oradea conducea după 30 de minute cu 65-45. În ultimul sfert, băieţii lui Cristi Achim au redus turaţia motoarelor, dar au învins în final la 5 puncte diferenţă.

În celelalte două meciuri jucate până acum în FIBA Eurochallenge, CSM Oradea a pierdut în faţa ungurilor de la Atomeromu Paks, cu 77-78, şi în faţa celor de la Krasnye Krilya Samara, cu 74-89.

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri