BASCHET. Program schimbat în semifinala Cluj-Oradea

Data publicării:
sport program schimbat baschet

"Leii roşii" au revenit la antrenamente după o scurtă vacanţă. CSM CSU Oradea a susţinut duminică primul antrenament în efectiv complet, după calificarea în semifinalele Ligii Naţionale. Campionii vor juca la Cluj-Napoca primele dou meciuri ale semifinalei, pe 2 şi 4 mai.

„Ne aflăm în ultima săptămână premergătoare jocului dintre Oradea şi cluj, o semifinală devenită tradiţională în ultimul timp. Pe de altă parte băieţii, întradevăr, au beneficiat de trei zile libere, primele trei de la începutul sezonului şi sunt sigur că am reînceput cu bateriile reîncărcate", spune Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Chiar dacă în acest sezon Clujul a câştigat toate confruntările cu CSM CSU Oradea, preşedintele campionilor este convins că de această dată lucrurile vor fi diferite.

„Va fi o serie în care eu cred că va decide forma de moment şi inspiraţia jucătorilor la momentul jocului şi nimic altceva. Eu zic că dacă ne vom întoarce cu minim o victorie de la Cluj, datele problemei vor fi cu totul altele la Oradea", susţine preşedintele CSM Oradea.

Primul meci, de pe 2 mai, este programat să înceapă la ora 19.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri