BASCHET. Sunt anunţate măsuri drastice la CSM Oradea, după înfrângerea cu Timişoara

Data actualizării: Data publicării:
Cristian Achim
foto: Roby Boros/Facebook CSM Oradea

Înfrângerea cu BC Timişoara a încins spiritele în vestiarul CSM CSU Oradea. Nu atât punctele pierdute, cât felul prin care echipa a cedat l-a făcut pe tehnicianul Cristian Achim să anunţe măsuri drastice.

Cristian Achim
foto: Roby Boros/Facebook CSM Oradea

„Sincer, îmi pusesem sperante foarte mari în aceşti băieţi, doar că uneori (...) nu se potriveşte. M-au dezamăgit foarte mulţi, ar fi incorect, nici nu ştiu pe cine să enunţ. Ar fi mai simplu să spun cine m-a mulţumit, doar că e foarte greu, sincer, e foarte greu", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Tehnicianul este dezamăgit în special de relaţiile de joc şi a pus acest lucru pe seama lipsei de chimie dintre jucători, atât pe teren, cât şi în afara lui. Dacă altă dată unitatea de grup reprezenta cartea de vizită a echipei, CSM este acum departe de acest lucru.

„Eu privesc problemele toate din perspectiva echipei doar (...), iar echipa nu funcţionează din foarte multe cauze. Nu funcţionează, repet, din cauze sportive, din cauze extrasportive", consideră Cristian Achim.

Eşecul cu Timişoara menţine Oradea în partea a doua a clasamentului Ligii Naţionale de baschet masculin, pe locul al şaptelea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri