BASCHET. Victorie pentru CSM Oradea în ultimul meci din 2016

Data publicării:
sport victorie sibiu

Baschetbaliştii de la CSM Oradea au tremurat serios în ultimul meci al anului. CSU Sibiu a venit în Arena "Antonio Alexe" cu gândul la victorie şi şi-au vândut scump pielea.

Cu moralul zdruncinat în întrecerea internă după patru înfrângeri consecutive, orădenii au avut nevoie de inspiraţia din ultimul sfert a lui Martin Zeno pentru a răpune o echipă care este revelaţia campionatului. Americanul a reuşit 11 puncte în sfertul decisiv şi a consfinţit victoria cu scorul de 66-63 a băieţilor lui Cristi Achim.

"Au pierdut ultimele patru întâlniri din campionat şi vroiam să profităm şi noi de slăbiciunea lor cauzată de jocurile din cupele europene. Din păcate, nu am putut", a recunoscut Dan Fleşeriu, antrenorul CSU Sibiu.

A fost o victorie obţinută în special în faza defensivă, unde Oradea a reuşit să blocheze apetitul ofensiv al sibienilor. Oaspeţii aveau o medie de peste 80 de puncte marcate pe meci.

"Sunt bucuros de victorie, dar sunt total nemulţumit de nivelul punctelor pe care noi le marcăm în ultimele meciuri. Este foarte adevărat că de o lună de zile câştigăm apărându-ne extraordinar", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

În urma victoriei de vineri seară, CSM Oradea a urcat pe locul cinci în clasament, cu şapte victorii şi şase înfrângeri, la distanţă mare însă de primele clasate, Steaua Bucureşti şi U BT Cluj.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri