BIHOR. Scene de o cruzime rară | Cadavrele jupuite ale unor animale, abandonate la marginea unei şosele

Data actualizării: Data publicării:
animale jupuite1

Imagini şocante au fost surprinse şi distribuite de un bihorean pe reţelele de socializare. Acesta a descoperit cadavrele unor viţei, jupuite şi abandonate la marginea drumului care face legătura între satele Inceşti şi Bicăcel din Bihor.

animale jupuite
animale jupuite

foto: Facebook Gabi Morar

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile au fost postate online joi, când autorul a făcut apel să fie distribuite pentru ca autorul sau autorii să fie prinşi, iar autorităţile să ia măsuri.

Potrivit ebihoreanul, cadavrele au fost descoperite chiar de fiul primarului din comuna Lăzăreni, Cristian Paul. Imediat au fost anunţaţi poliţiştii, medicul veterinar şi Primăria.

„Erau doi viţei, unul cam de 150 de kilograme, celălalt de vreo 200 de kilograme. Cadavrele au fost abandonate, probabil, chiar de stăpânii animalelor. Probabil au murit asfixiate, pentru că nu aveau tăieturi la gât şi nu au fost înjunghiate, iar proprietarul, ca să scape de o cheltuială, a lăsat cadavrele pe marginea drumului. Le-a jupuit ca să nu fie identificate, şi din acelaşi motiv le-a luat şi crotaliile de identificare de la urechi”, a spus edilul din Lăzăreni pentru ebihoreanul.

În ciuda măsurilor de precauţie luate de cel care a abandonat animalele, autorităţile sanitar-veterinare susţin că autorul acestui gest ar putea fi găsit.

Autorităţile din Lăzăreni au luat legătura şi cu firma cu care are contract pentru neutralizarea resturilor de animale, care a ridicat în scurt timp cele două cadavre.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri