Cadouri pentru nevoiaşi, transportate cu maşini offroad

Data actualizării: Data publicării:
cadouri offroad

Gest de omenie făcut de mai mulţi piloți de mașini offroad din Bihor. Aceştia au strâns sute de kilograme de alimente, haine și jucării. Sâmbătă le-au urcat în maşini şi le-au dus într-o comună cu drumuri greu accesibile, unde le-au împărţit la zeci de persoane nevoiașe.

Sute de kilograme de alimente, haine și alte obiecte au fost încărcate sâmbătă dimineață în mașini de teren și au luat drumul comunei Groşi.

"După ultimele zile de ploaie, terenul va fi destul de greu și poate chiar foarte greu în unele locuri să ajungem. În anii trecuți am avut zone în care chiar și cu mașinile acestea special preparate, pregătite de offroad și de teren nasol, s-a ajuns greu", spune Valentin Sereș, reprezentant Aventura Bihor.

"Ne dorim să ajungem în locuri foarte greu accesibile, fiind o asociație de offroad, sperăm să îi ajutăm pe oamenii care chiar au nevoie de noi cu adevărat. Avem în momentul de față treisprezece mașini cu care vom porni și vizăm aproximativ 80 de persoane pe care vrem să îi ajutăm", a explicat Cornel Doble, organizator.

Pachetele au ajuns la peste zece familii nevoiașe.

"Tocmai asta e ideea, să ajungem cât mai departe, la oameni la care poate nu se ajunge în mod normal", spune un participant la acţiune.

"Ne-am gândit la familii cu copii, cu mulți copii, ne-am gândit la familii care nu au decât ajutor social sau pensii medicale mici și ori copiii, ori ei sunt foarte bolnavi."

Acțiunea caritabilă s-a aflat la a treia ediție.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Constantin Gheorghiță
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri