Cupa României | Luceafărul întâlneşte Astra, într-o reeditare a meciului de acum doi ani

Data actualizării: Data publicării:
sport cupa luceafarul

Luceafărul Oradea este gata să producă surpriza şaisprezecimilor Cupei României la fotbal. Veniţi după victoria cu fostul lider al Ligii a doua, Academica Clinceni, bihorenii vor să dea lovitura în faţa singurei echipe din prima ligă neînvinsă în acest sezon, Astra Giurgiu.

În urmă cu două sezoane, fosta campioană a României a eliminat Luceafărul din Cupă.

„Încercăm să ne facem jocul nostru. Sperăm să fim o surpriză plăcută, sper ca să fie aşa, o mică revanşă faţă de acum doi ani", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Deşi pornesc cu şansa a doua, jucătorii orădeni speră să profite de absenţele din lotul Astrei. Denis Alibec s-a accidentat în victoria de luni, cu Gaz Metan Mediaş, iar prezenţa atacantului albanez Lullaku este pusă sub semnul întrebării.

„Eu sper ca jocul de joi să fie la acelaşi nivel din puncte de vedere al spectatorilor, acelaşi nivel din punct de vedere tehnic şi tactic. Eu am încredere în băieţi, cei care vor intra la meciul de Cupă, că pot să ajungă cel puţin la nivelul lor", a spus Lupuţ.

Confruntarea dintre Luceafărul şi Astra Giurgiu are loc joi, de la ora 16, pe stadionul din Sînmartin, în direct la Digisport 1.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Alexandru Nyulas

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri