Eliberat din închisoare, un violator în serie şi-a atacat propria mamă

Data publicării:
violator imagini 290414

Un bărbat de 46 de ani din satul bihorean Borz este cercetat, în lipsă, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş după ce a încercat să-şi violeze mama. Bărbatul fusese eliberat din închisoare în urmă cu câteva săptămâni, iar imediat după comiterea faptei a dispărut, fiind căutat acum de oamenii legii.

Potrivit unui comunicat al Parchetului din Beiuş, cea mai recentă faptă de care este acuzat Petru Cristea Hera s-a petrecut în seara de marţi, 10 octombrie.

"În intervalul orar 20,00 – 21,00, timp de aproximativ 30 – 40 de minute, aflându-se în incinta locuinței din localitatea Borz, jud. Bihor, inculpatul (...) a încercat prin costrângere să întrețină raporturi sexuale cu mama sa (...), a agresat-o fizic pe aceasta, cauzându-i leziuni traumatice ce necesitau un număr de 3–4 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații", se arată în comunicatul transmis de prim-procurorul Parchetului Beiuş, Cristina Birta.

Imediat ce a comis fapta, bărbatul a dispărut. Din acest motiv, anchetatorii au cerut Judecătoriei Beiuş emiterea unui mandat de arestare, ceea ce s-a şi întâmplat vineri, 20 octombrie.

Petru Cristea Hera a fost condamnat până acum pentru trei violuri şi tot atâtea tentative. El a fost eliberat condiţionat pe 21 septembrie, după ce după ce a ispăşit două treimi din pedeapsa dată după ce în 2014 a încercat să violeze o orădeancă, pe un pod din Oradea.

ştirea difuzată în 2014 de Digi24 Oradea

În cazierul violatorului mai figurează condamnări pentru furt şi tâlhărie.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri