EXCLUSIV. Ryanair renunță la cursele de Oradea - Stansted încă din 31 mai

Data actualizării: Data publicării:
aeronava ryanair

Chiar dacă inițial compania aviatică Ryanair anunțase că suspendă cursele de pe Aeroportul din Oradea începând cu sezonul de toamnă al acestui an, conform unor informații, irlandezii renunță la cursa Oradea - Londra (Stansted) încă de luna viitoare.

UPDATE: răspunsul Ryanair la solicitarea Digi24 Oradea, în legătură cu anularea zborurilor spre Londra: "Deoarece revizuim continuu fiecare din cele 1.800 de rute ale noastre, din motive comerciale, ruta din Oradea către Londra Stansted nu va mai fi operată începând cu 31 mai. Cu toate acestea vom continua să operăm 4 rute către Düsseldorf Weeze, Memmingen, Milano Bergamo și Girona, acestea fiind disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com."


O parte dintre cei care au rezervat bilete pe această rută au primit marți, 10 aprilie, mailuri de informare din partea companiei aeriene prin care sunt anunțați că "din motive comerciale" cursele sunt suspendate începând cu data de 31 mai. (foto jos)

Pasagerii au în această situație două opțiuni: fie renunță la bilet și primesc banii cheltuiți înapoi, fie optează pentru o cursă pe un aeroport apropiat în aceeași perioadă.

Informația este confirmată și de site-ul oficial al Ryanair, unde pentru cursele Oradea - Stansted se mai pot cumpăra bilete doar pentru zborurile din aprilie și mai.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri