FOTBAL. FC Bihor primeşte vizita liderului Poli Timişoara, sâmbătă, de la ora 11

Data publicării:
sport derby

„Suntem optimişti, încrezători, dar trebuie să păstrăm proporţiile, să acordăm maximă atenţie acestui joc datorită faptului că întâlnim un club de renume, organizat foarte bine atât administrativ, cât şi sportiv. Este un club care în ultima perioadă a făcut transferuri foarte bune, aducându-şi doi jucători peste limitele ligii a doua", consideră Călin Cheregi, antrenorul FC Bihor.

Despărţite în clasament de 19 puncte, cele două formaţii promit spectacol total pe teren. Cele trei puncte puse în joc reprezintă o miză mare pentru ambele combatante. Talonată de Reşiţa, care a venit la un punct în spatele ei, Timişoara vrea să-şi păstreze poziţia de lider, în vreme ce gazdele, cu o zestre de doar 14 puncte agonisită, nu îşi permit prea mulţi paşi greşiţi. Încurajaţi de evoluţia foarte bună de la Reşiţa, roş-albaştrii vor să le strice bănăţenilor debutul oficial în noul an.

„Coroborat cu ce se întâmplă în această perioadă în club, caracterul lor deosebit, grupul unit din care facem parte cu toţii, cred şi avem tot dreptul să credem că vom putea furniza o supriză plăcută", spune Cheregi.

Duelul dintre FC Bihor şi Poli Timişoara va începe la ora 11 şi este găzduit de stadionul Iuliu Bodola.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri