FOTBAL. Juniorii CSM Oradea, campioni cu 220 de goluri înscrise

Data actualizării: Data publicării:
sport fotbal 220

În primul an de activitate oficială, secţia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal a câștigat deja un trofeu. Juniorii „C" sunt noii campioni judeţeni după ce au terminat campionatul pe primul loc, cu un adevărat record: 220 de goluri înscrise și doar unul primit în cele 18 etape disputate.

Secretul celor 17 victorii și al unei singure remize? Unitatea grupului.

Claudiu Mutu, antrenor grupa de juniori „C": "Nu îmi place să fac diferenţă între juniori, între copii. Pentru mine toţi sunt la fel şi am învăţat un lucru foarte important, în meseria asta ne bazăm pe grup şi nu pe individualităţi."

Foștii juniori ai FC Bihor au de gând să meargă mai departe

"Sunt nişte copii talentaţi. Ei sunt obişnuiţi cu trofee câştigate şi în anii anteriori au fost vicecampioni. E un lucru foarte important că am ieşit campioni pe judeţ, dar mai avem un drum foarte lung de parcurs până la a dovedi că putem să ajungem fotbalişti sau că putem face performanţă", explică antrenorul juniorilor CSM Oradea.

CSM Oradea va încerca să facă primul pas spre finala campionatului naţional prin organizarea turneului zona. În acest sens a depus o ofertă la federaţia de fotbal.

Reporter: Nicolae Mihalcea / Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri