FOTBAL. Luceafărul, învins la primul meci oficial din an: 1-2 cu Sepsi Sf. Gheorghe

Data actualizării: Data publicării:
sport Sepsi galerie

Împinsă de la spate de peste 100 de spectatori la Sînmartin, dintre care o parte proveniţi din galeria lui Ferencvaros, Sepsi Sf. Gheorghe a reuşit să câştige duelul nou promovatelor, cu Luceafărul Oradea, scor 2-1, în prima etapă oficială din liga a doua programată în 2017.

REZUMATUL MECIULUI LUCEAFĂRUL - SEPSI. CUM S-AU MARCAT CELE 3 GOLURI

„Îmi reamintesc începutul turului de campionat unde nu pot să înţeleg şi nu pot să-mi explic asemenea greşeli", a declarat după meci Cristian Lupuţ, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

După o primă repriză în care Luceafărul a deţinut controlul, golul marcat de Marius Matei, în minutul 52, a venit conform aşteptărilor. Sepsi a replicat rapid şi a arătat încă o dată nu este o echipă care suflă întâmplător în ceafa braşovenilor. A restabilit egalitatea în minutul 55, din penalti, prin Hadnagy, după henţul în careu făcut de Bedea.

Mai apoi a profitat de eliminarea aceluiaşi Bedea, în minutul 68, pentru cumul de cartonaşe. Oaspeţii au întors scorul în minutul 88, prin Bujor care a speculat din plin apatia defensivei orădene.

„Puteam să tranşăm jocul mult mai repede, am avut ocazii, nu a fost să fie. Am avut speranţă până la sfârşit, a fost mai bine pentru noi. Am avut încredere foarte mare în băieţi", spune Valentin Suciu, antrenorul Sepsi Sf. Gheorghe.

Luceafărul speră să facă uitat acest prim eşec din 2017, în etapa ce urmează, pe terenul liderului, Juventus Bucureşti.

Vezi GALERIA FOTO de la acest meci pe pagina de Facebook a Digi24 Oradea!

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri