FOTBAL. Luceafărul Oradea, primul antrenament din 2018

Data publicării:
sport luceafarul antrenament

La trei zile de la reunirea oficială a echipei, Luceafărul Oradea a revenit la Sînmartin după vizita medicală de la Bucureşti. Miercuri dimineață, cei 18 jucători din lot au efectuat primul antrenament al anului.

Singura noutate o reprezintă ex-jucătorul Olimpiei Satu Mare, Darius Lucaci.

„Mi-ar conveni să vină jucători care îşi doresc să joace fotbal, se gândesc numai la fotbal, nu numai la contracte mari. (...) La noi sunt jucători care au jucat în acest tur şi au avut chiar oferte de Liga I şi sunt urmăriţi de echipe din Liga I", spune antrenorul Cristian Dulca.

În prezent, șefii echipei negociază cu jucători din primele trei ligi care să întărească formația pentru returul de campionat. Principalul Cristi Dulca şi-a propus să definitiveze lotul până la plecarea în cantonament.

„Eu sper să ni se alăture încă patru-cinci jucători. Vor mai veni şi nişte jucători tineri, în probe, dar în mare parte vom merge cu acelaşi lot şi eu sper cu revenirea lui Feher şi Ciobanu din accidentări să începem bine campionatul."

Printre cei vizați de Luceafărul se află și fundașul central Cristian Oros, campion cu Astra Giurgiu. În acest sezon Oros a evoluat la formația din Liga I Sepsi Sf. Gheorghe de care s-a despărțit înainte de finalul turului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri