FOTBAL. Mihai Neșu, cu gândul la "roş-albaştrii" de la FCSB

Data publicării:
Mihai Nesu1

Problemele medicale l-au ținut pe Mihai Neșu departe de terenul de fotbal în ultimii ani. Deși e ocupat cu administrarea fundației care îi poartă numele, fostul fotbalist din Ghencea ratează foarte rar un meci al favoriților.

La Steaua, Neșu a fost coleg cu Nicolae Dică, actualul antrenor al FCSB și este cu atât mai mândru de rezultatele obținute de acesta.

„La Steaua încă mă mai uit, îi urmăresc aproape toate meciurile și sunt bucuros pentru Nicolae Dică, pentru performanțele care le-a obținut și îi țin pumnii să își îndeplinească toate obiectivele care le au stabilite în acest an", a declarat Mihai Neșu, fost fotbalist al Stelei.

Fostul fotbalist a vorbit și despre meciul din această seară, din Cehia ,unde FCSB întâlnește Viktoria Plzen. Formația bucureșteană a acumulat până acum 10 puncte și este sigură de participarea în primăvara europeană.

"Pronosticul acum e greu de dat pentru că Steaua mereu rulează jucători, este calificată; Plzen este o echipă în formă anul acesta, dar a avut mereu probleme cu echipele românești. Eu sper (ca FCSB - n.n.) să nu piardă", a declarat „Bichonul”.

În meciul tur FCSB a câștigat cu 3-0. Din grupa mai fac parte israelienii de la Beer Sheva și elvețienii de la Lugano.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri